Onze partner
Banco Santander

Banco Santander

Finance4Learning is er bijzonder trots op dat we partner zijn van de zeer gerenommeerde en al 160 jaar bestaande Banco Santander. Het hoofdkantoor is gevestigd in Spanje en Santander is de op 11 na grootste bank ter wereld. Meer dan 200.000 medewerkers helpen de bank haar missie te realiseren: mensen en organiseren laten floreren. Met activa van bijna 1.500 miljard is Santander even groot als de combinatie van bijvoorbeeld Danske Bank, ING, KBC en Bank of Ireland.

Banken Grafiek v2
Sponsoring

Misschien kent u Santander van een van de vele sponsorships?

Exclusieve partner


Finance4Learning is is de exclusieve partner voor de markt van trainers en opleiders in Nederland. Trainings/opleidingsinstituten en portalen die klanten een optie aan willen bieden om gefaseerd te kunnen betalen moeten zeker contact met ons opnemen. We staan u graag te woord!

Neem contact met ons op

Disclaimer
De financiering betreft een niet-doorlopend geldkrediet via Finance4Learning waarbij tussentijds aflossen steeds boetevrij mogelijk is. Finance4Learning treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie bij BKR. De aanvrager van de lening ontvangt automatisch de van toepassing zijnde standaard informatie en algemene voorwaarden. Finance4Learning en Santander geven geen advies. De aanvrager dient zelf te bepalen of het gewenste financiële product aansluit bij de wensen, behoeften en persoonlijke omstandigheden.

Contact

We zijn gevestigd in Amsterdam, Brussel, Dublin en Kopenhagen en en staan u graag te woord. 

Neem contact met ons op