Finance4Learning
voor
Particulieren
Geld lenen kost geld

Waarom financieren?

De wereld verandert razendsnel. We moeten allemaal permanent nieuwe vaardigheden aanleren en kennis aanleren om relevant te blijven. Als we dat doen, dan vergroten we de kansen op arbeidsmarkt aanzienlijk. En organisaties zijn beter af met goed opgeleid personeel. Investeren in trainingen en opleidingen is derhalve zeker gerechtvaardigd.

Het volgende van een relevante opleiding of training is een goede lange termijninvestering in jezelf. Maar ... negen van de 10 keer dient een training vooraf te worden betaald en bij Finance4Learning vragen we ons af waarom dat is? Je zou een lange termijninvestering toch moeten kunnen matchen met een lange termijnfinanciering. 

Iedereen die zijn of haar carrière een stevige 'boost' wil geven maar op dit moment de middelen ontbeert om een training vooraf te betalen zou zeker contact op moeten nemen! Meer weten, neem contact op.

 

Overweeg je om jouw training te financieren?

Is financieren van de training mogelijk bij jouw instituut?

Je wilt een training of opleiding volgen maar je hebt er de middelen niet voor om in één keer te betalen. Misschien offreert het beoogd trainingsinstituut financiële opties? Opgelet, geld lenen aan consumenten is streng gereguleerd en het kan goed dat het instituut jou helemaal geen lening mag verstrekken!

Als jij je twijfels hebt over de legaliteit van de financiering die het instituut jou aanbiedt en/of je wilt je financiële opties eens tegen het licht houden, neem dan gerust contact op en we bezien wat de mogelijkheden zijn.

 

Neem contact met ons op om te zien wat jouw financieringsmogelijkheden zijn

Over Finance4Learning

We zijn al meer dan 25 jaar internationaal actief in trainingen en opleidingen. Daardoor hebben we een goed begrip van de behoeftes van zowel trainingsinstituten als deelnemers. Met grote regelmaat werden we geconfronteerd met de problematiek rondom financiering. Het bleek niet mogelijk om een lange termijn investering in jezelf - en een training of opleiding is dat vrijwel per definitie - te matchen met een langjarige financiering. We stroopten de markt af op zoek naar een oplossing - en deze bleek nog niet te bestaan. Finance4Learning ontwikkelde daarom samen met Santander Consumer Finance Benelux bv een maatwerkoplossing voor deze markt. Neem gerust contact op over onze exclusieve relatie met Santander.

 

Meer informatie over onze samenwerking met Santander

Contact

We zijn gevestigd in Amsterdam, Brussel, Dublin en Kopenhagen  en zien uit naar contact! 

Neem contact met ons op