Finance4Learning
voor
Organisaties

Aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent aan probleem?

Het kan verkeren. Het is slechts een paar jaar geleden dat we midden in de Grote Recessie zaten en massa's mensen zonder werk zaten. Gelukkig zijn die tijden voor de meeste sectoren voorbij. Nu is er een gierend tekort aan talent en is het vinden, ontwikkelen en behouden van goede medewerkers een enorm aandachtspunt. Eén manier om dit te realiseren is door middel van het aanbieden van trainingsprogramma's. Aangezien de wereld om ons heen in hoog tempo verandert, is het aanleren van nieuwe vaardigheden van cruciaal belang. Organisaties zijn beter af met goed opgeleide mensen. 

 

Waarom opleidingen financieren?

Mensen en organisaties toekomstbestendig maken is bijna een definitie van investeren. Regelmatig betalen mensen zelf voor een training of opleiding en krijgen die dan vergoed na een succesvolle afronding. Maar wat als de medewerker zich dit niet kan veroorloven? In dat geval is samenwerken met Finance4Learning een optie. Een voorbeeld: we verstrekken een lening aan de medewerker en het bedrijf vergoed de maandelijkse afbetaling ervan zolang de medewerker in dienst blijft. Dat is natuurlijk een goede manier om de medewerker aan je te binden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Financieringsopties voor organisaties?

Over Finance4Learning

We zijn al meer dan 25 jaar internationaal actief in trainingen en opleidingen. Daardoor hebben we een goed begrip van de behoeftes van onze zakelijke cliënten, trainingsinstituten en deelnemers. Met grote regelmaat werden we geconfronteerd met de problematiek rondom financiering. Het bleek niet mogelijk om een lange termijn investering in jezelf - en een training of opleiding is dat vrijwel per definitie - te matchen met een langjarige financiering. We stroopten de markt af op zoek naar een oplossing - en deze bleek nog niet te bestaan. Finance4Learning ontwikkelde daarom samen met Santander Consumer Finance Benelux bv een maatwerkoplossing voor deze markt. Neem gerust contact op over onze exclusieve samenwerking met Santander!

 

Meer informatie over onze samenwerking met Santander

Contact

We zijn gevestigd in Amsterdam, Brussel, Dublin en Kopenhagen  en zien uit naar contact!

Neem contact met ons op